Een mooie kist wordt een herinnering

Als basis gebruik ik een populierenhouten kist.
De lichte houttint is een goede ondergrond voor de aquarelachtige techniek en zorgt ervoor dat de kleuren helder en transparant worden zonder te gaan glimmen.
De houtstructuur blijft mooi zichtbaar. De kist blijft mat en wordt niet afgelakt.
De binnenkant is gestoffeerd met ongebleekte katoen en afgebiesd met naturelkleurig koord. Het kussen is gevuld met stro.

Een kist van'Mooie Uitvaartkisten' is mooi om naar te kijken en heeft geen bloemstukken nodig.
Een 'rondje door de tuin', wat herfstbladeren of strooibloemen op de grond is genoeg.
natuur

Deze kisten zijn hand beschilderd met natuurimpressies. Geinspireerd door de natuur ontstaan unieke beschilderingen. Zee en lucht, herfstsfeer, rietkraag, bos, strand, nachthemel, bloemenwei, grasrand etc. De voorraad is wisselend, geen kist is hetzelfde. Zie actuele voorraad.

Direct leverbaar.

prijs vanaf 700,00


samen beschilderen

Ik lever een handbeschilderde kist in één kleur naar keuze. Daarna gaan jullie aan het werk met de bijgeleverde goud of zilververf. In het rouwproces kan dit een helende kwaliteit zijn. Bijvoorbeeld samen met de kinderen of kleinkinderen. Zo kun je zelf een persoonlijke en stijlvolle uitvaartkist maken. Door het gebruik van een kleur en één accentkleur behoud je harmonie en een rustige uitstraling.
Begeleiding ter plekke is mogelijk. Werken met kinderen is mijn vak.

De levertijd is 1 dag.

prijs vanaf 500,00


in opdracht

Als in een gesprek met nabestaanden of met degene die komt te overlijden gekozen wordt voor een kleur of beeld, dan maak ik een persoonlijke kist. Kleuren, natuurbeeld en eventuele details worden handmatig en met zorg aangebracht. We kunnen het ook samen doen.

De levertijd is minstens 4 dagen.

prijs vanaf 800,00