Deze kisten zijn op voorraad en dus direct leverbaar


nummer 28. Deze kist is zachtrose met een beschildering van wilde rozen.

Prijs: 844,00 incl btw

In wording.... Diep pauwblauwe nacht aan de waterkant. Volgende stap is bladgouden sterrelicht. De kleur komt van meekrap en galappel! Het blijft elke keer weer een wonder !!

nummer 30. Deze kist gemaakt van vlasvezel, het restproduct van de vlasplant als linnen en olie eruit gehaald zijn. De resten worden tot vezelplaten geperst met een minimum aan lijm. De kist is gekleurd met plantenverf Meekrap en is als geheel geschikt voor natuurbegraven. Hij was te zien op Nieuw Bakje Troost in Driebergen okt. 2022.

Prijs :800,00 incl btw

verkocht

nummer 024. Strand en zee met een onbewolkte lucht. De kist ademt een zomerse sfeer met helder licht en de warmte van een zomerdag. De deksel is egaal hemelsblauw, een paar schelpen of eigen strandvondsten er op maakt het tot een mooi geheel.


Prijs: 726,00 incl btw

nummer 026. Deze kist heeft een levendige houttekening en is diepblauw. Het is de kleur van spijkerbroeken en heet officieel indigo. Het is nachtblauw en kan ook prachtig aangevuld worden met accenten van 23 karaats bladgoud. ( meerprijs) Dan wordt het een sterrenhemel.


 verkocht

nummer 020. verkocht

nummer 021.   VERKOCHT


  nummer 023. Deze kist is in groene tinten en een sfeer van klimop. In het hart van de deksel een vrije ruimte waar een    bloem of tak kan liggen.

  Prijs: 844,00 incl btw

nummer 025. Kinderkist lengte 140 cm. helblauwe lucht met vergeet-me-nietjes en madeliefjes in het gras.


Prijs: 726,00 incl btw